tirsdag den 31. januar 2012

Billeder fra praktikken

 Hej alle

Så er det min sidste dag i praktik, og i går havde jeg sidste da med valgholdet i kunst og design. Her har eleverne jo arbejdet med stencils og stoftryk, og så vil jeg da lige dele nogle af resultaterne med jer. Alle eleverne har arbejdet vildt godt med opgaven og der virkeligt kommet nogle flotte muleposer ud af projektet.






Sløjd-undervisningen i 5.kl slutter  i dag, men jeg har lige taget et par billeder af de foreløbige resultater, de virkeligt også lavet nogle flotte knagerækker, der simpelthen emmer af elevernes personlige udtryk (det kan politikkerne jo godt li' :o))







Mere om  mine private projekter er lige på trapperne..

Ha en fantastisk dag og husk at melde dig som fast læser.. :o)

over and out - Anette

torsdag den 26. januar 2012

And the award goes to... :o)

Hej alle

Så er det snart ved at være slut med praktikken, selvom det er sjovt at prøve kræfter med virkeligheden, så glæder jeg mig rigtig meget til at komme tilbage til seminariet og til værkstedet, så jeg kan få gang i alle mulige fantastisk kreative projekter.. :o)
Men i praktikken, har de jo arbejdet med knagerækker i sløjd, de er ikke helt færdige endnu - har taget billeder , de vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt. :o). Eleverne i begge 5.klasser har været (og er) helt fantastiske i sløjdlokalet, der er virkelig en god arbejdsstemning og de langt de fleste får det ud af det, som jeg havde håbet.. Så er SKØNT..
___________________________________________________________________________________________

 Ellers har Camilla fra www.Danagonia.blogspot.com (på billedet), været så fantastisk at nominere mig til en Blog-award, hun har selv modtaget en award, og har herefter fået lov at nominere 5 andre bloggere, og så har hun været så sød at nominere mig.. TAKKER!! Camillaog jeg læser sammen på materiel design og så er hun mega  kreativ med smukke smykker.



__________________________________________________________________________________
Så skal jeg også nominere 5 andre blogs, det kommer lige på et andet tidspunkt - da jeg lige sidder på skolen og om lidt skal til Håndarbejde med 4. kl, sidste gang i dag, det bliver spændende at se hvor mange der når at blive færdige med vores ugle-dækkeserviet-projekt.. (mere info følger)..

Ha det fedt - og husk at blive fast læser JAHH!

- Anette